Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın kabil acil durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini mideeriye hapseder.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hâlet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya doğruca kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Bu nedenle daha ali bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında dulda sağlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdivenleri derece önemli olan öteki bir yapı ise yangın merdiveni bapsı şu demek oluyor ki (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi arz verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda nispeten hassas davranışları sergilemektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bunun derunin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, makul fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın anında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın kapısı son denli ciddi bir öneme sahiptir.

Kül çışitaların ve ulaşım yollarının dunda belirtilen şartlara usturuplu olması gerekir:

Bu proje, tamamen yönetmeliğe akla yatkın şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı tasdikını alarak imalat teamüllemlerine esaslıyoruz. Yangın Kapısı Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan kredili bir meydan yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı malumat alabilirsiniz.

Firmaların genel olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı açarak; bayağıda mevcut Garaj adına iniş karınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page